Heu assolit el vostre límit? Passos senzills per ajudar a eliminar dispositius del vostre compte d'iTunes



Heu assolit el vostre límit? Passos senzills per ajudar a eliminar dispositius del vostre compte d'iTunes

Els límits es succionen. En un món de contingut digital gairebé il·limitat (tots els vídeos, la música, els textos i l’emmagatzematge que necessiteu amb un clic), enfrontar-vos a les restriccions és com si els policies els atreguessin quan ni tan sols accedíeu.

Apple té una de les restriccions més absurdes: només podeu associar 10 dispositius al vostre compte d'iTunes, inclosos només cinc equips. Aquesta regla draconiana es manté des dels primers dies de l'iTunes Store, quan Apple va haver de fer allotjament als propietaris dels drets per assegurar-se que no compartís cap pel·lícula o àlbum amb tots els vostres amics.

Només podem esperar que els reis de Cupertino revisin la seva política aviat. Fins aleshores, a continuació s’explica com eliminar dispositius del vostre compte d’iTunes quan arribeu al límit.

RELACIONATS: 10 trucs de Siri que mai no sabíeu

Traieu un ordinador
És senzill eliminar un ordinador del vostre compte, sempre que tingueu accés a l’ordinador en qüestió. A l'ordinador que voleu eliminar:

1. Inicieu iTunes i feu clic a Store al menú.
2. Seleccioneu Desautoritzar aquest equip. Haureu d’introduir l’identificador i la contrasenya d’Apple.

Si l’ordinador va morir o l’heu regalat, l’única opció és desautoritzar tots els equips. Quan seguiu aquesta ruta, haureu de tornar a autoritzar els equips que encara utilitzeu. Aquesta opció nuclear només la podeu fer una vegada a l’any, de manera que és millor desautoritzar màquines individuals quan pugueu. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Inicieu iTunes i feu clic al vostre nom. Seleccioneu Informació del compte al menú desplegable.
2. Inicieu la sessió amb el vostre ID i contrasenya d'Apple.
3. A Resum de l'identificador d'Apple, l'últim element indica quants equips estan autoritzats per a aquest compte. A la dreta d’aquest, veureu el botó Desautoritza-ho tot.
4. Feu clic al botó i confirmeu que voleu fer-ho. Ara podeu tornar a autoritzar fins a cinc màquines.

RELACIONAT: 72 hores amb l'iPhone 6s

Traieu un dispositiu iOS
Si heu activat les baixades automàtiques, heu utilitzat l'ús compartit familiar o algunes funcions més en un iPhone, iPad o iPod Touch, primer haureu d'associar el dispositiu al vostre compte. Si arribeu al límit de 10 dispositius, n'haureu d'eliminar per afegir-ne més.

1. Inicieu iTunes i feu clic al vostre nom. Seleccioneu Informació del compte al menú desplegable.
2. Inicieu la sessió amb el vostre ID i contrasenya d'Apple.
3. A iTunes al núvol, el primer element és Gestiona els dispositius. Feu clic a l'enllaç que hi ha al costat.
4. Veureu una llista de dispositius associats al vostre compte. Els que no heu utilitzat recentment tindran un botó Suprimeix on podeu fer clic. Si heu utilitzat el dispositiu amb aquest compte durant els darrers 30 anys, no es podrà fer clic al botó.

Per fer que tot sigui encara més confús (i frustrant), és possible que trobeu una llista de dispositius completament diferent si mireu la configuració d'iCloud del dispositiu iOS. Això es deu al fet que el vostre dispositiu iOS mostra dispositius que actualment utilitzen el vostre compte, mentre que a la llista d'iTunes es mostren els dispositius autoritzats per accedir a les baixades, l'ús compartit familiar i altres funcions que requereixen autenticació d'iTunes.

Per accedir a vídeos d’engranatges exclusius, entrevistes amb famosos i molt més, subscriu-te a YouTube.